Регистрирај се
MK
My Daily Насловна страна

MyDaily

Новата алатка за подобрување на ефикасноста на Вашиот бизнис, без разлика дали сте возач или сопственик на возен парк
Одржувајте го Вашиот бизнис онлајн: поврзете го Вашиот DAILY и влезете во нов свет на услуги создаден само за Вас

Веб-страната MYDAILY ви овозможува онлајн да ги проверувате сите податоци за Вашето возило каде и да сте

"Потрошувачката на гориво, просечната брзина, времетраењето на патувањето и позиционирањето се лесно достапни од кој било уред. Регистрирајте се сега и максимизирајте го Вашиот бизнис"

Придружете се во MYDAILY

Регистрирајте се сега и приклучете се во светот на MyDaily, за Вашето лично искуство со возилото!

Контактирајте нѐ

Подолу наведете ги Вашите податоци: нашите специјалисти ќе Ве контактираат во најкраток рок.

* задолжителни полиња