Регистрирај се
MK
My Iveco Public Cover
myIVECO: Секогаш ја следи Вашата флота
Поврзете го својот камион, ние се грижиме за се останато

Проверете ја ефикасноста на Вашата флота,
никогаш не било така едноставно

Со еден додир клиентите на IVECO пристапуваат до услугите за своите камиони, секогаш ажурирани и достапни преку своите мобилни уреди
Дали сте управител на флота?

Дали сте управител на флота?

Дознајте зошто не можете да бидете ефикасни без тоа


Погледај видео
Дали сте возач?

Дали сте возач?

Запознајте го Вашиот најдобар сопатник


Погледај видео

КОНТАКТИРАЈ ТЕ НЕ

за да дознаете повеќе, Ве молиме оставете ги Вашите податоци. Некој од нашите стручни лица ќе Ве контактира што е можно побрзо.

Придружете се на MYIVECO